Подорож до Німеччини сучасним комфортабельним автобусом

Багато людей для поїздки з України до європейських країн обирають автобуси. Це пов’язано з можливістю дістатися конкретного міста, позбавляючись зайвих витрат на проїзд уже всередині країни перебування, високою швидкістю та комфортабельністю транспорту. Свої послуги пропонує перевізник до Німеччини.

Організація поїздки

Цей вид сервісу здійснює компанія «Work & Staff», яка допомагає з працевлаштуванням у країнах Європи українським громадянам. До її діяльності входить Німеччина, тому організується не лише оформлення на роботу, а й перевезення з України.

Процес має такі особливості:

  1. Він доступний пасажирам будь-якої категорії: студентам; туристам; бізнесменам; людям, які їдуть на заробітки.
  2. Відправлення може здійснюватись із більшості обласних центрів країни.
  3. Майбутній пасажир повинен зв’язатися з диспетчером компанії за допомогою телефонного дзвінка або месенджера, вказати місто відправлення та пункт прибуття, дату відправлення, кількість багажу, наявність домашніх тварин та інші особливості, які є важливими для організації поїздки.
  4. Після уточнення всіх параметрів проводиться бронювання квитка з обраного пункту на вказану дату.
  5. На місці посадки до автобуса пасажирів зустрічає водій, допомагає з розміщенням багажу.
    Послуги перевезення здійснюються восьмимісними мікроавтобусами відомих світових виробників. У вартість входить посадкове місце в автобусі та транспортування багажу вагою не більше 60 кг, який може бути розподілений за двома-трьома сумками або валізами.

Є можливість перевезення домашніх тварин. Потрібно щоб маленькі розміщувалися зі спеціальних боксах, великих триматиме господар на повідку біля свого місця, обов’язково наявність намордника, ветеринарних документів, включаючи свідоцтва про щеплення.

Переваги послуги

Рейси здійснюються в різні міста Німеччини, є можливість вибрати потрібний варіант поїздки, щоб скоротити час у дорозі та зменшити витрати на дорогу.

У салоні створені всі умови для комфорту пасажирів, крісла регулюються для зручності сидіння, біля них встановлені гнізда USB, через які можна заряджати мобільні пристрої. У салоні створюється оптимальний клімат у будь-яку пору року.

У поїздці автобус обслуговують два водії, по черзі змінюючи один одного, що підвищує швидкість поїздки та її безпеку. Є планові зупинки і на вимогу пасажирів, будь-коли можна отримати консультацію диспетчера.