Shopify: особливості та переваги торгівлі в інтернеті

Розвиток онлайн-торгівлі полегшує вхід у бізнес невеликим компаніям та окремим підприємцям. Вони можуть реалізовувати товари по всьому світу завдяки спеціалізованим платформам.

У таких ситуаціях варто дізнатися, що таке Shopify.

Пропоновані можливості

Шопіфай є відбудованою системою, що пропонує комплекс послуг бізнесменам, які реалізують свої товари через Інтернет. Для використання пропонується сплатити роботу з платформою за одним із тарифів, щоб отримати різноманітні можливості діяльності. Серед них виділяють:

  1. Продавець товарів отримує вітрину інтернет-магазину із виставленими фотографіями зразків, де вказуються їх особливості, вартість.
  2. Платіжну систему реалізації оплати за товари, у своїй враховується ринок конкретної країни, і які варіанти використовуються найчастіше.
  3. Надається можливість вибору партнерів, які організовують доставку товарів залежно від країни перебування покупців.
  4. Віддалений офіс, щоб організувати роботу свого магазину.
  5. Особистий кабінет щодо різних маркетингових кампаній.

В Україні важливим питанням є умови Shopify як продавати. Не завжди можна організувати прямі поставки та отримувати кошти від покупців. Особливо це складно для ринку США, де платіжна система Пейпал не дозволяє безпосередньо працювати з українськими продавцями, і не завжди є можливість оформити пересилання.

У цьому випадку на допомогу прийде компанія Western Bid, яка має склади в США, що підтримує дропшипінг, пропонує послуги упаковки та пересилання товарів, переказ коштів безпосередньо в Україну на місцеві банківські рахунки та картки.

Переваги

Основною особливістю Шопіфай є широке охоплення країн та аудиторії. Українським підприємцям це різко розширює клієнтську базу, дозволяючи багаторазово збільшити охоплення. Споживачі довіряють платформі, продавці мають можливість підвищити свою репутацію без особливих витрат на рекламну кампанію.

Забезпечити взаємодію двох сторін щодо доставки товарів та перерахування коштів може платформа Western Bid, без якої організувати свою діяльність з України на весь світ буде важко. Націнка на перевезення товарів та комісійні за переказ коштів невеликі, її з лишком можна компенсувати збільшенням продажної ціни товарів

Натомість продавець отримує якісну упаковку товарів, надійну доставку та гарантоване перерахування коштів без особливих турбот та бюрократичних перешкод.